Almere Vandaag - Bazaar DoeMere 15 juni open
Gepubliceerd 10 mei 2013 10:53 | Laatste update 10 mei 2013 10:53

ALMERE/MICHEL VAN DEN BERG - De Multi Bazaar Almere opent zaterdag 15 juni de deuren in DoeMere. Op dit moment wordt hard gewerkt aan het verbouwen van de grote hal, waar ook Gamma gevestigd is.

De benodigde vergunningen zijn nog niet helemaal rond, maar initiatiefnemer Sylvia Budie van Multi Bazaar Almere B.V. heeft er alle vertrouwen in dat het goed komt. ,,Er is een goede samenwerking met de gemeente om alles voor elkaar te krijgen’’, aldus Budie. Woordvoerder Marius Schulte Nordholt bevestigt dat de gemeente positief tegenover het initiatief staat. ,,We werken er hard aan om alles op tijd voor elkaar te krijgen’’, verklaart hij.
Zo’n 300 kleurrijke stands vullen straks de oppervlakte van ruim 7000 vierkante meter. Vele nationale en internationale standhouders gaan daar hun producten aanbieden. ,,Naast veel non food stands kunnen bezoekers op het International Food Court genieten van heerlijke snacks en gerechten vanuit diverse delen van de wereld zoals het Midden Oosten, het Verre Oosten, Europa, Noord Afrika en Zuid Amerika. Niet alleen oosters dus, maar mondiaal’’, vertelt Budie. ,,Een bezoek aan deze buitengewone bazaar zal zeker een gezellig dagje uit zijn voor het hele gezin.’’
De officiële opening vindt plaats op zaterdag 15 juni om 12.00 uur op het podium van de grote hal op de eerste etage. Er zijn dan onder meer optredens van Justine Pelmelay, tropical dansgroep Orchidee en de bekende TV Kok en zanger Lonny, die straks elke eerste zaterdag van de maand kookdemonstraties geeft in de bazaar.
De Multi Bazaar Almere aan de Washingtonstraat zal elke zaterdag en zondag geopend zijn van 09.00 tot 17.00 uur. Tot 1 oktober is de entree gratis. Kijk voor meer informatie op www.multibazaaralmere.nl.

Meer nieuws
Meest gelezen