Almere Vandaag - Alle informatie over de duinen op awd.waternet.nl
Screenshot van awd.waternet.nl Gepubliceerd 20 oktober 2012 9:02 | Laatste update 22 oktober 2012 8:22

VOGELENZANG - Bezoekers die een hert of een ander mooi natuurverschijnsel in de Amsterdamse Waterleidingduinen fotograferen of filmen, kunnen deze vanaf 20 oktober direct uploaden naar het nieuwe social media platform, awd.waternet.nl.

Hier komt alle informatie over de duinen samen door een integratie met Facebook, Twitter en Google Maps. Ook de herders, boswachters en vrijwilligers plaatsen hier informatie. Met een geïntegreerde kaart en 360 graden beeld is het nu makkelijk om te zien waar je herten kunt spotten of juist de rustige plekken kunt vinden om te wandelen. Op sociale media en op weblogs vertellen bezoekers al over hun ervaringen in de duinen. Het nieuwe online platform bundelt de gesprekken.

Vandaag wordt het platform gelanceerd bij de AWD. Bij de vier hoofdingangen staan reuze tags, als knipoog naar de google maps tags. Ook worden er vliegers uitgedeeld aan kinderen. Waternet nodigt mensen uit om hun foto’s van die dag meteen op de site te plaatsen. De inzender met de mooiste foto krijgt een pad in de duinen naar hem of haar vernoemd.

Zie: http://awd.waternet.nl/

Meer nieuws
Meest gelezen